شنبه, خرداد 24, 1404
فیلم‌نیوز
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
فیلم‌نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار مهم

با انتشار ویدیویی همزمان با روز اختتامیه جشنواره عنوان شد | الناز شاکر‌دوست : سینمای ایران در حال نابودی است

فیلم نیوز توسط فیلم نیوز
22 بهمن 1402
در اخبار مهم, سینمای ایران
3
الناز شاکردوست با فیلم بی بدن در جشنواره فیلم فجر حاضر بود، اما این فیلم به بخش مسابقه راه پیدا نکرد.

الناز شاکردوست بعد از اظهاراتش اعتراض‌آمیزش در روز نخست جشنواره و واکنش وزیر ارشاد، حالا  همزمان با اختتامیه این رویداد سینمایی در صفحه اینستاگرامش ویدیویی را منتشرکرده که در آن حرف‌های جنجالی زده و گفته :«سینمای ایران در حال نابودی است»

به گزارش فیلم‌نیوز، الناز شاکردوست که در روز اول جشنواره فجر پس از تماشای فیلم «بی‌بدن» در یکی از سینماهای مردمی، نسبتبه عدم حضور این فیلم در بخش مسابقه اعتراض کرده بود، امروز یکشنبه ۲۲ بهمن در صفحه اینستاگرامش توضیحاتی در این بارهمنتشر کرده است.

الناز شاکردوست درباره حرف‌های رواز اول جشنواره گفته: «حرف‌هایی زدم در دل تاریکی سینما که به‌خاطر پروتکل‌ها و قوانین بسیارجدید جشنواره به من اجازه صحبت ندادند و با خاموش کردن نورهایی که در انتهای فیلم روشن شده بود و بلند کردن صدای سینما تا حدممکن این حرف‌ها ناکامل ماند و غیرشفاف. موجب برداشت‌های سلیقه‌ای مختلف شد و سوال‌هایی را ایجاد کرد که خودم را موظفمی‌دانم در اینجا برای همه پاسخ بدهم. البته در چارچوب تعهدهایی که آن قبلا دادم و می‌توانم در فضای مجازی فعالیت داشته باشم.»

او در ادامه توضیح داده: «اول از همه اینکه هیچ حرفی را در جهت منافع فردی نزدم کما اینکه این سال‌ها با وسواسی که در انتخابنقش‌هایم داشتم با احترامی که به اعتماد مخاطب گذاشتم سعی کردم تا حدی این موضوع را ثابت کنم. حالا اینکه چرا به جلسه نقد ویررسی نرفتم؟ یا چرا سال پیش و امسال در کاخ جشنواره حضور نداشتم و آیا به خاطر به رسمیت نشناختن موسسه در این دوران استیا نه؟ موضوع من نیست، موضوع من سینماست.»

الناز شاکردوست با فیلم «بی‌بدن» در جشنواره فیلم فجر حضور داشت.

شاکردوست درباره وضعیت نامناسب سینما گفته: «سینما درحال نابودی است؛ مثل آب کشورمان که دارد خشک می‌شود. مثل منابع طبیعی‌مان، مثل هوایی که تنفس می‌کنیم و دارد مسموم می‌شود. سینمای مستقل دیگر وجود خارجی ندارد. فرهنگ و هنر ما درحالانحطاط و فراموشی است و مهمتر اینکه با از بین رفتن فرهنگ و هنر، ایران از بین خواهد رفت.»

او درباره قانون الزام حضور در جشنواره فجر توضیح داده: «ما در دوره‌ای هستیم که دریافت مجوز ساخت فیلم اجتماعی در گروحضوری در جشنواره فجر است. اولا این قانون را نمی‌فهمم و اینکه چرا قبل از دیدن فیلم یک سری تصمیم‌های غیرتخصصی می‌گیرند.  وظیفه خودم می‌بینم که به عنوان هنرمند دغدغه‌مند این موضوع را مطرح کنم تا شاید حل شود.»

از به خطر افتادن معیشت عده‌ای از سینماگران به واسه خوابیدن روزه‌ها گفته: «از یک طرف میگویند کار نکنید، باشد من نوعی همینسالی یکبار هم کار نمی‌کنم ولی آیا سینما فقط بازیگرانش هستند؟ نه! یک قشر کثیری دارند رزق و روزی‌شان را از سینما درمی‌آورند واین راهش نیست. باید تلاش کنیم تاریخ هزار ساله‌مان را همانطور که از حمله عرب تا تاراج مغول حفظ کردیم اینبار هم حفظ کنیم ونگذاریم سینمایمان هم مثل خیلی چیزهای دیگرمان بمیرد.»

الناز شاکر دوست در جشنواره چهل و دوم با فیلم «بی بدن» حاضر بود که این فیلم در بخش مسابقه فیلم‌های اول به نمایش درآمد.

پست های مشابه :

مروری بر ده فیلم جنایی سینمای ایران که براساس پرونده‌های واقعی ساخته شده‌اند به بهانه اکران فیلم «بی‌بدن» | این قاتلان، عاشق‌اند… آنالیز فیلم «بی‌بدن» نخستین ساخته مرتضی علیزاده با فیلمنامه‌‌ای از کاظم دانشی | مصائب یک حکم مروری بر بازی بازیگران ایرانی که در نقش مردان افغانستانی ظاهر شده‌اند به بهانه اکران فیلم «اخرین تولد» | مردان قصه‌های پررنج مروری بر لهجه‌ها و گویش‌های مختلف الناز شاکردوست در آثار مختلف به بهانه فیلم «آخرین تولد» | خوش زبان
برچسب ها: الناز شاکر دوستبی بدن
پست قبلی

بررسی موسیقی متن فیلم «صبح اعدام» ساخته سید محمد میر زمانی که نقشی تعیین کننده در این فیلم دارد | بهروز و سید محمد همنوا باهم

پست‌ بعدی

مروری بر فیلم‌هایی که حیوانات در آنها نقشی محوری در درام قصه دارند دارند به بهانه اکران «شه‌سوار» | حیواناتی که با من دویده‌اند

پست‌ بعدی
در فیلم شه‌سوار ساخته جدید حسین نمازی محور داستان بر پایه خانواده‌ای است که روزیشان را از پروش الاغ به دست می‌آورند.

مروری بر فیلم‌هایی که حیوانات در آنها نقشی محوری در درام قصه دارند دارند به بهانه اکران «شه‌سوار» | حیواناتی که با من دویده‌اند

دیدگاه‌ها 3

  1. هنردوست می گوید:
    1 سال پیش

    خانم شاکر دوست چرا وقتی به عنوان نقش اول انتخاب شدید و جایزه سیمرغ را از جشنواره فیلم فجر گرفتید نگفتید سینما رو به زوال است؟ پس بر خلاف گفته خود موضوع کاملا منافع شخصی است.

    پاسخ
  2. حسین عرب نژاد می گوید:
    1 سال پیش

    اول گزارش نوشتید بعد از اظهاراتش اعتراض آمیزش
    هر بچه کلاس اولی میدونه ضمیر ش رو برای یکی از این دو کلمه بزاری کافیه
    امیدوارم فهمیده باشید هرکسی میتونه اشتباه کنه
    حتی رئیس سازمان سینمایی موقع خوندن یه دعای عربی که هیج ربطی بهم ندارن
    زشت تر اینه یک مجله و خبرگزاری که کارش نوشتن فارسی رو اشتباه بنویسه
    #چاه_مکن_بهر_کسی

    پاسخ
  3. رها می گوید:
    1 سال پیش

    شاکردوست خیلی بهترازهمدوره ایهاش فیلم بازی میکنه وانتخاب نقشهاش بهتره برعکس ضیغمی.سحرقریشی و

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت

درباره ما

فیلم‌نیوز

«فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است. پوشش لحظه ای اخبار سینمای ایران و جهان، پخش زنده مراسم و جشنواره های سینمایی، گفتگوهای متنوع با هنرمندان و کمپین تبلیغاتی فیلم ها و سریال های مطرح از جمله فعالیت های «فیلم نیوز» طی سال های گذشته بوده است.

دسته بندی

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما

© 2023 فیلم نیوز نویسنده: علیرضا امیرگانی