وکیل سعید روستایی از تایید حکم اولیه این کارگردان در دادگاه تجدید نظر خبر داده و اعلام کرده که صرفا حضور در دوره آموزشی دانشگاه قم و عدم معاشرت با هنرمندان از دادنامه بدوی او حذف شده است.
به گزارش فیلمنیوز، روز ۲۳ مرداد اعلام شد که سعید روستایی به اتهام ساخت فیلم «برادران لیلا» و پخش آن در جشنواره فیلم کن به شش ماه حبس محکوم شده است. گفته شد که این حکم در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران صادر شده و «یک بیستم آن قابل اجراست و مابقی به مدت پنج سال تعلیق شده است.
در این حکم تاکید شده بود که روستایی در ایام تعلیق موظف است از ارتباط و معاشرت با اشخاص فعال در عرصه فیلمسازی خودداری کند و دوره فیلمسازی با حفظ منافع ملی و اخلاقی را در دانشکده صدا و سیما قم به میزان ۲۴ ساعت بگذراند.
حالا امروز بابک پاکنیا علیرغم تقدیم لایحه مستدل، شعبه سی و ششم دادگاه تجدیدنظر، حکم بدوی را در خصوص سعید روستایی و جواد نوروزبیگی در رابطه با ساخت فیلم برادران لیلا تایید کرده است.
این وکیل در اینباره نوشته است : «صرفا حضور در دوره آموزشی در قم و عدم معاشرت با هنرمندان از دادنامه بدوی حذف شده است، لذا با توجه به نقض اصل قانونی بودن جرم و مجازات در این پرونده، درخواست اعاده دادرسی تقدیم دیوان عالی کشور خواهد شد.»
هفته گذشته محمد خزاعی ریس سازمان سینمایی در گفت وگو با فریدون جیرانی اعلام کرده بود که بعد از اتفاقاتی که در جریان حضور فیلم «برادران لیلا» در جشنواره کن افتاد ، بحث این فیلم و عواملش از دست سازمان سینمایی خارج شد و نهادهای دیگر برای رسیدگی به آن وارد ماجرا شدند.