سوسن تسلیمی یکی از استثناهای دنیای بازیگری است، که در طول مدت زمان محدودی که در سینمای ایران فعال بود، نقشهای جذابی را از خود به یادگار گذاشت، که در میان تمامی این نقشآفرینیها بازیاش در فیلم «شاید وقتی دیگر» آنهم در سه موقعیت متفاوت اتفاق ویژهتری است.
به گزارش فیلمنیوز، مجموع سالهای فعالیت سوسن تسلیمی در سینمایی ایران به یک بازه زمانی 9 ساله محدود می شود، یعنی کمتر از یک دهه. او در همین مدت زمان کوتاه در هفت فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخت. از بین این هفت اثر دو فیلم او به نامهای «چریکه تارا» و «مرگ یزدگرد» اکران نشدند و فقط 5 فیلم او مجوز نمایش گرفتند. تسلیمی به لحاظ کمی کارنامه مطولی ندارد، اما در همان تعداد اثر محدودی که جلوی دوربین رفت، چنان تصویر درخشانی از خود به جا گذاشت که تبدیل به یکی از اسطورههای بازیگری سینمای ایران شد. انتخاب یک فیلم از میان 7 فیلمی که بازی کرده کار بسیار سختی است، اما اتفاقی که تسلیمی در «شاید وقتی دیگر» رقم میزند، یک اتفاق مانا و غیر قابل تکرار است.
درباره نقش : «کیان» ، «ویدا» و «مادر» نقشهایی هستند که سوسن تسلیمی در فیلم «شاید وقتی دیگر» ایفا کرده است. کیان کاراکتر محوری فیلم است که در ادامه «ویدا» و «مادر» هم وارد قصه میشوند. سه زن از سه طبقه اجتماعی که هرکدام سرنوشت متفاوتی دارند. مادر یک زن زجر کشیده و فقیری است که به خاطر تنگدستی مجبور میشود یکی از دخترهایش را سر راه بگذارد. اما کیان متعلق به یک خانواده متوسط روبه بالای جامعه است که همسرش در عرصه فیلمسازی مشغول فعالیت است . «ویدا» خواهر دوقلو «کیان» هم از یک طبقه مرفه جامعه میآید. همسرش در کار عتیقه فروشی است و اوضاع به سامانی دارند. یک اتفاق آنها را به می رساند، اتفاقی که موجب میشود تا «کیان» از یک سرگشتگی که در آن گرفتار است نجات پیدا کند.
ویژگی بازی : سوسن تسلیمی اتفاق عجیبی را در «شاید وقتی دیگر» بر پرده سینما رقم میزند. او در این فیلم طوری از جلد کیان خارج میشود و به هیبت «ویدا» و «مادر» در میآید که مخاطب به این باور میرسد که یک روح واحد در این سه کالبد دمیده شده است. سه زن در سه موقعیت اجتماعی متفاوت که تسلیمی با مختصات سینمای بیضایی به آنها جان میدهد. او بر همین اساس خود را در این مختصات به درستی جلو میبرد از همین روست که بازی او در این فیلم موافق و مخالف تقریبا به یک اندازه دارد. مخالفین معتقدند که تسلیمی بازی اغراق شدهای دارد، اما موافقین بر این عقیدهاند که او در به درستی این سه زن را منطبق با اتمسفر حاکم بر فیلم بازی کرده و توانسته افتراقها و اشتراکات رفتاری این سه کاراکتر را دربازیاش متبلور سازد.