پنجشنبه, خرداد 22, 1404
فیلم‌نیوز
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
فیلم‌نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی چهلمین جشنواره فیلم فجر

سال قبل فرم جشنواره را پر کردیم اما مراحل فنی تمام نشد/  این فیلم اسیر رنگ و لعاب محیط خارج از کشور نشده است

فیلم نیوز توسط فیلم نیوز
15 دی 1398
در چهلمین جشنواره فیلم فجر, سینمای ایران
0
onshab

تهیه‌کننده فیلم «آن شب» توضیح داد که این فیلم سال قبل متقاضی شرکت در جشنواره فجر بود اما به دلیل تمام نشدن مراحل فنی، به جشنواره نرسید.

محمد درمنش در گفت‌وگویی با ایسنا درباره اینکه فیلم «آن شب» به کارگردانی کورش آهاری که در امریکا ساخته شده، شنیده می‌شود سال قبل هم به جشنواره ارائه شده بود، بیان کرد:‌ «این اولین فیلم سینمایی کورش آهاری است و ما سال قبل فرم جشنواره فجر را پر کردیم اما چون مراحل فنی تمام نشد و فیلم به دلیل نیاز به یکسری افکت‌ها زمان زیادی برای کامل شدن نیاز داشت، نتوانستیم آن را به جشنواره برسانیم و تصمیم گرفتیم که امسال فیلم را ارائه کنیم.»

او در ادامه افزود: «از آنجا که فیلم در امریکا تولید می‌شد ریسکی برای ساخت بدون پروانه نکردیم و سال قبل پروانه ساخت فیلم را گرفتیم و یکسری نکات هم در آن لحاظ شدند. بعد در همان سال 97 کار تولید تا ابتدای مرحله صداگذاری پیش رفت.»

درمنش با اشاره به بازی خوب شهاب حسینی در این فیلم ادامه داد: «بزرگترین وجه تمایز «آن شب» شاید این باشد که غالب فیلم‌هایی که در خارج از کشور ساخته می‌شوند به سمت سوءاستفاده از لوکیشن و در فضایی کمدی می‌روند، اما این فیلم اسیر رنگ و لعاب محیط نشده و مضمون و داستان فیلم بر فضا غالب است. همچنین همکاری با شرکا و مشاوران خارجی تجربه مثبتی بود، چرا که آن‌ها روی مسائل فنی نکاتی داشتند و ما هم روی محتوا و به این ترتیب سعی کردیم خلاهای هم را بپوشانیم.»

درمنش درباره زمان اکران این فیلم هم گفت:‌ «برای اکران باید ببینیم شرایط چطور پیش می‌رود چون هم منتظریم تکلیف حضور فیلم در جشنواره‌های خارجی مشخص شود و هم اینکه باید شرایط متغیر اکران در ایران را نیز درنظر بگیریم، به این خاطر که مثلا کسی فکر نمی‌کرد «مطرب» در روزهایی که حال و احوال دل مردم خوش نیست اکران شود و به همین دلیل باید متناسب با شرایط پیش رفت و تصمیم گرفت.»

«آن شب» به کارگردانی کورش آهاری که در بخشض نگاه نو سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر پذیرفته شده، در امریکا ساخته شده و شهاب حسینی بازیگر اصلی آن است. این فیلم که توسط سپیده عبدالوهاب تدوین شده چند بازیگر خارجی هم دارد و داستانش درباره یک زوج ایرانی ساکن آمریکا است که در هتلی محبوس می‌شوند.

طبق خبرهایی که پیش‌تر منتشر شده، محمد درمنش، الکس بروتو و جفری الارد به صورت مشترک تهیه کنندگی این فیلم سینمایی را برعهده داشته‌اند و تری جرج سازنده «هتل ریواندا» و برنده جایزه اسکار و گلدن گلوب هم به عنوان مشاور تهیه کننده در این فیلم حضور داشته است.

 

پست های مشابه :

بازگشت شهاب حسینی به جشنواره فجر پس از چهار سال فیلم‌های بخش سودای سیمرغ جشنواره معرفی شدند الان وقت کنار کشیدن نیست اولین عکس از شهاب حسینی در «شین» منتشر شد
برچسب ها: آن شبجشنواره سی و هشتمجشنواره فیلم فجرسی و هشتمین جشنواره فیلم فجرشهاب حسینیمحمد درمنشواکنش تهیه کننده آن شب به حواشی فیلم
پست قبلی

شهلا ریاحی بازیگر پیشکسوت سینما درگذشت

پست‌ بعدی

«قورباغه» در راه است…

پست‌ بعدی
«قورباغه» در راه است…

«قورباغه» در راه است...

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت

درباره ما

فیلم‌نیوز

«فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است. پوشش لحظه ای اخبار سینمای ایران و جهان، پخش زنده مراسم و جشنواره های سینمایی، گفتگوهای متنوع با هنرمندان و کمپین تبلیغاتی فیلم ها و سریال های مطرح از جمله فعالیت های «فیلم نیوز» طی سال های گذشته بوده است.

دسته بندی

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما

© 2023 فیلم نیوز نویسنده: علیرضا امیرگانی