پنجشنبه, خرداد 22, 1404
فیلم‌نیوز
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
فیلم‌نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار مهم

یک سریال کمدی-فانتزی با موضوع فوتبال و حواشی آن در مسیر آنتن | «بوقچی» ، «تدلاسو» ایرانی

فیلم نیوز توسط فیلم نیوز
5 دی 1403
در اخبار مهم, تلویزیون
0
سریال کمدی فنتزی «بوقچی» با نگاهی به «سریال موفق «تدلاسو» در حال تولید است.

طرح از :شبنم رضوانی

«بوقچی» عنوان سریالی است که با محوریت حاشیه‌ها و اتفاقات فوتبال در حال تولید است ، سریالی که گفته می‌شود با نگاهی به سریال موفق «تدلاسو» ساخته شده و از نگاهی متفاوت قرار است به حاشیه‌های فوتبال ایران بپردازد.

به گزارش فیلم‌نیوز، فوتبال ایران و حواشی مربوط به آن همیشه سوژه جذابی برای ساخت فیلم و سریال بوده و در این زمینه تاکنون آثار سینمایی و تلویزیونی متعددی ساخته شده است. این مسیر در نیمه دوم دهه هفتاد با ساخت سریال «به سوی افتخار» به کارگردانی سیروس مقدم آغاز شد. سریالی که نگاهی انتقادی به مسائل پشت پرده فوتبال داشت. این راه در ادامه با ساخت سریال‌های «سه پنج دو» ، «آخرین بازی» و «لژیونر» ادامه پیدا کرد و مهران مدیری هم در چند اپیزود از سریال «مرد دو هزار چهره» به موضوع فوتبال و حواشی آن از جمله بازیکن سالاری، دلالی در خرید و فروش بازیکن و مربی ورود کرد که بعد از گذشت تقریبا یک دهه از ساخت این سریال هنوز ویدیوهای آن در شبکه‌های مجازی در حال وایرال شدن است.

سریال کمدی فنتزی «بوقچی» با نگاهی به «سریال موفق «تدلاسو» در حال تولید است.
بیژن امکانیان در نمایی از سریال «بوقچی»

حالا و بعد از چنین تجربیاتی در زمینه ساخت سریال‌های ورزشی با محوریت فوتبال ، مرکز سریال سازمان سینمایی سوره محصول جدید خود را با این موضوع وارد مرحله تولید کرده است. سریالی که البته در پرداختن به ماجرای فوتبال و حواشی آن کار سخت‌تری نسبت به تجربیات قبلی دارد، چرا که طی سال‌های اخیر با گسترش فضای مجازی و گسترش رسانه‌ها مخاطبان بیش از بیش در جریان ریز اتفاقات فوتبالی و حواشی آن قرار گرفته‌اند، از همین رو با توجه به حجم بالای اطلاعات فوتبالی ورود به این حوزه برای ساخت یک سریال نمایشی سخت‌تر شده است.

سریال کمدی فنتزی «بوقچی» با نگاهی به «سریال موفق «تدلاسو» در حال تولید است.
حسن پورشیرازی در نمایی از سریال «بوقچی»

گفته می‌شود دست اندارکاران سریال «بوقچی» برای اینکه بتوانند در این مسیر به درستی گام بردارند، در طراحی فضای کلی داستان و محتوا از سریال موفق «تدلاسو» الگو برداری کرده‌اند. در سریال «تدلاسو» یک مربی فوتبال امریکایی به طور اتفاقی سرمربی یک تیم فوتبال در لیک دسته پایین انگلستان می‌شود . او با وجود عدم اطلاعات کافی درباره فوتبال با راه و روش خود تیمش را در مسیر موفقیت قرار می‌دهد. حالا در سریال فانتزی«بوقچی» با یک شخصیت روبرو هستیم که به شکل اتفاقی به عنوان مدیر یک تیم فوتبال انتخاب می‌شود. او مدیر کاربلدی است اما اطلاعاتی از فوتبال و حواشی آن ندارد از همین رو در ابتدا با مشکلاتی مواجه می‌شود، اما به تدریج امور کار را در دست می‌گیرد و با تدابیر خود مسیر موفقیت تیم را هموار می‌کند.

بیژن امکانیان و حسن پورشیرازی بازیگران اصلی سریال «بوقچی» هستند که هر دو سابقه بازی در آثار فوتبالی هم دارند. امکانیان در سال 1384 در فیلم «قلقلک» در نقش یک داور فوتبال به ایفای نقش پرداخت و حسن پور شیرازی هم در سریال فوتبالی «لژیونر» بازی کرده است.

سریال «بوقچی» به کارگردانی حسن حبیب زاده به تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد در سازمان سینمایی سوره و مرکز سیمافیلم تولید می‌شود. بر اساس شنیده‌ها این سریال قرار است بزودی روی آنتن برود.

پست های مشابه :

بازی بیژن امکانیان در یک سریال فوتبالی با عنوان «بوقچی» باعث بروز شائبه‌های در فضای مجازی شد، تا جاییکه برخی رسانه‌های مجازی سینمایی و ورزشی اعلام کردند که پای یک بازیگر پیشکسوت به پرونده فساد فوتبال و باشگاه مس رفسجان باز شده است.انتشار ویدیویی یواشکی از سریال فوتبالی «بوقچی» حواشی زیادی را پیرامون بازیگر پیشکسوت ایجاد کرد | وقتی همه رو دست خوردند ؛ ماجرای بازداشت بیژن امکان چه‌ بود؟ فصل پنجم سریال «نون خ» نتوانسته تا قسمت پنجم رضایت مخاطبان را به همراه داشته باشد.گلایه مخاطبان به روند کند و نبود داستان منسجم در «نون خ 5» | آقای «آقاخانی» چرا فصل پنجم سریالتان داستان ندارد؟ نون خ 5 به کارگردانی سعید آقاخانی نتوانست انتظارات را برآورده کند.نگاهی گذار بر فصل پنجم سریال «نون خ» که پخش آن به پایان رسید | تکرار و دیگر هیچ بهنوش طباطبایی 43 ساله شد و حالا در انتظار پخش سریال «سووشون» است.مروری بر هفت بازی به یادماندنی بهنوش طباطبایی به بهانه سالروز تولدش | آهسته به سوی کمال
برچسب ها: بوقچیبیبیژن امکانیانتدلاسوسازمان سینمایی سوره
پست قبلی

آنالیز فروش سینماها در هفته‌ای که گذشت | «آریاشهر دو نفر» در جمع بالا‌نشین‌ها فروش هفتگی

پست‌ بعدی

به بهانه رونمایی از پوستر متفاوت چهل وسومین جشنواره فیلم فجر | مادر که هنوز زنده است

پست‌ بعدی
از پوستر جشنواره چهل و سوم فیلم فجر با تصویری از رقیه چهره‌آزاد در فیلم «مادر» رونمایی شد.

به بهانه رونمایی از پوستر متفاوت چهل وسومین جشنواره فیلم فجر | مادر که هنوز زنده است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت

درباره ما

فیلم‌نیوز

«فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است. پوشش لحظه ای اخبار سینمای ایران و جهان، پخش زنده مراسم و جشنواره های سینمایی، گفتگوهای متنوع با هنرمندان و کمپین تبلیغاتی فیلم ها و سریال های مطرح از جمله فعالیت های «فیلم نیوز» طی سال های گذشته بوده است.

دسته بندی

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما

© 2023 فیلم نیوز نویسنده: علیرضا امیرگانی