سریال «نیوکمپ» به کارگردانی منوچهر هادی به پایان رسید؛ سریال کمدی ضعیفی که واکنشهای بسیاری را برانگیخت. منوچهر هادی بعد از «عاشقانه»، «دل» و «گیسو»، بار دیگر در مرکز انتقادها قرار گرفت. بعد از تمام شدن آن سریالها هم بازار واکنشها چه از سوی مخاطبان و چه عوامل سریال داغ بود.
به گزارش فیلمنیوز، روز یکشنبه 18 تیر با انتشار قسمت پایانی «نیوکمپ» به کارگردانی منوچهر هادی، انتقادهای بسیاری درباره آن در فضای مجازی منتشر شد.ضمن بررسی نظرات مخاطبان که ذیل پستهای این سریال در فضای مجازی ثبت شده، نظر مخاطبان درباره دیگر سریالهای این کارگردان هم بررسی کردهایم.
واکنشها به پایان نیوکمپ | برخی در بخش نظرات پستهای مربوط به قسمت آخر سریال نوشتهاند «نیوکمپ» یکی از ضعیفترین سریالهایی است که تا به حال دیدهاند و برخی دیگر تاکید کردند که این سریال به شعور مخاطبانش توهین کرده است. در اکثر نظرهایی که درباره این سریال منتشر شده، ضعف فیلمنامه، نامشخص بودن هدف کارگردان و پایانبندی نادرست، به عنوان مشکلات اصلی اعلام شده است. عدهای از مخاطبان سریال نوشتهاند که «نیوکمپ» روی ایده خوبی بنا شده و در نقطه شروع هم موفق ظاهر شده. حتی با حضور اکبر عبدی جذاب هم به نظر میرسیده اما هرچه جلوتر رفته، فیلمنامه ضعیفتر شده و سریال رفتهرفته دچار ایرادهای اساسی شده است. بعضیها نسبت به حضور بازیگرانی مثل حسن معجونی و اکبر عبدی در سریال گلایه کردهاند و نوشتهاند چطور ممکن است با وجود چنین بازیگرانی ماحل کار چنین ضعیف از آب دربیاید. عدهای هم از منوچهر هادی خواهش کردهاند دیگر سریال نسازد.
انتقادها به «عاشقانه» | با اینکه سریال «عاشقانه» به نسبت سایر سریالهای منوچهر هادی در شبکه نمایش خانگی کماعتراضتر بود اما باز هم در قسمتهای پایانی گلایههایی نسبت به آن وجود داشت. روزنامه هفت صبح آن زمان مطلبی منتشر کرده و در آن از اعتراضهای مخاطبان نوشته بود. طبق آن گزارش، بخش مهمی از مخاطبان نسبت به طولانی شدن بیدلیل قصه اعتراض کرده و نوشته بودند که بعد از گذشت این همه قسمت، هنوز نمیدانند سریال قرار است چه حرفی برای گفتن داشته باشد. بعضی دیگر نوشته بودند که در یک سریال حداقل باید در هر قسمت سه تا سکانس جذاب و مهم وجود داشته باشد اما در عاشقانه چنین چیزی وجود ندارد و مدام با خواب و خیال و کلیپ موسیقی، همه چز کش میآید. بعضیها به نبود انسجام در فیلمنامه اعتراض کرده و نوشته بودند که اتفاقهای سریال کاملا دور از واقعیت هستند.
اعتراض به سریال دل | منوچهر هادی بعد از سریال به نسبت قابلقبول «عاشقانه»، سال 1399 سراغ ساخت سریال «دل» رفت؛ اثری عاشقانه که هم به واسطه انتخاب بازیگران و هم ریتم کندی که داشت، از همان ابتدا با انتقادهایی روبهرو بود و در نقطه پایان اعتراضها درباره آن به اوج رسید. با پخش قسمت یکی مانده به آخر سریال دل که به بیرون آمدن بسیار تصنعی شخصیت پدر رستا از آیسیو مرتبط بود اعتراض بیشتر از قبل بالا گرفت. بسیاری از مخاطبان نوشتند که کارگردان به آنها توهین کرده است. بعد هم که شوخیها و جوکهای زیادی دربارهاش ساختند. بعد از پخش قسمت آخر، سعید راد اعلام کرد که از بازی در این سریال پشیمان است. او گفته بود حتی یکبار هم این سریال را ندیده. او تاکید کرده بود: «اینها زود میخواستند بگیرند و تمام کنند و ۲۰ قسمت را بکنند ۳۰ قسمت، ۳۰ قسمت را بکنند ۴۰ قسمت و اگر یک مقدار جا داشت میکردند ۵۰ قسمت، چون مردم برایشان مهم نیستند. اینها دارند بیزینس میکنند.» به طور کلی اکثر مخاطبان نسبت به آب بستن به سریال گلایه داشتند.
واکنشها به «گیسو» | سریال گیسو از همان قسمتهای اول با انتقادهای زیادی رو به رو شد. کم بودن و تکراری بودن اتفاقهای هر قسمت و کش آمدن بیش از حد داستان، بیشترین انتقادها را به همراه داشت. برخی نوشته بودند هرچی سریال جلو میرود باز هم نمیدانند باید منتظر چه ماجرایی باشند. از یک جایی به بعد اعتراضها به سمت باورناپذیر بودن اتفاقها رفت و همچنین خیلیها به این مسئله معترض شدند که ضعف فیلمنامه و تصنعی بودن دیالوگ برخی شخصیتها باعث شده اصلا نتوانند سریال را تحمل کنند. بعد هم که ماجرای اختلاف میان منوچهر هادی و هومن کبیری، تهیه کننده سریال پیش آمد و این تهیهکننده از همکاری اجباری خود با منوچهر هادی صحبت به میان آورد. خلاصه نتیجه این شد که با پایان «گیسو» پروژه عاشقانه هم به پایان رسید.
از میان سریالهایی که هادی برای شبکه نمایش خانگی ساخت، «نیسان آبی» به نسبت سایرین با اقبال بیشتر و اعتراض کمتری روبهرو بود. حالا باید دید منوچهر هادی بعد از انتقادها درباره سریال «نیوکمپ» و کنار گذاشته شدن از پروژه «نیسان آبی2» قراار است در ادامه به چه سمتوسویی برود.
والا بین اینهمه خزعبل نمایش خانگی با کلی بازیگر درجه یک و کارگردان های مشهور، لااقل منوچهر هادی ادعایی نداره ، اثری هم که میسازه بی ادعاست .
سریال که پول فیلم نامش رو ندی. فیلم نامه نصفه نیمه دستت میرسه همین میشه
راست میگن دیگه.. اخه همه سریال های دیگمون دارای داستان مشخص و علت و معلولی.. پایان بندی مناسب و بازی های قدرتمند هستن.. اینه که بهشون برخورده…. اتفاقا در بین سریال های طنزی مثل آنتن… مگه تموم عمر چندتا بهاره و…. خیلیم سریال خوبی بود
آیا بهتر نیست به جای نقد تند و تیز و میلی و یک جانبه نظر جامعه موافق با این قبیل محتواها پرسیده بشه؟
تا کی نقد گل درشت و صدا و سیما پسند و شخصی ؟؟!
سلام سریال قشنگی بود .فوق العاده