پس از اینکه وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده بازطراحی و باز معماری ساختمان شیشهای صداوسیما را به مسابقه بین المللی خواهند گذاشت، گیتی اعتماد، یکی از مهندسان ناظر اجرای طرح ساختمان شیشهای صداوسیما به این مسئله واکنش نشان داده و تاکید کرده است که مرمت این ساختمان باید عینا همانند نسخه اصلی انجام شود چون اگر ثبت میراث فرهنگی شود، حق ندارند تغییری در آن ایجاد کنند. او از برگزاری مسابقه بینالمللی برای مرمت این بنا ابراز تعجب کرده است.
به گزارش فیلمنیوز، روز یکشنبه 22 تیر، وزیر راه و شهرسازی در بازدید از ساختمان شیشهای صدا و سیما، اعلام کرد بازطراحی و باز معماری این بنا را به مسابقه بین المللی خواهیم گذاشت تا همچنان نمادی از مخابره صدا همه مردم ایران به جهانیان باشد. گیتی اعتماد، یکی از مهندسان ناظر اجرای طرح ساختمان شیشهای صدواسیما، در گفتوگو با ایسنا درباره چگونگی شکلگیری این ساختمان و لزوم مرمت آن درست مشابه نسخه اولیه صحبت به میان آورده است.
اعتماد درباره پیشینه شکلگیری این ساختمان گفته است: «طرح این ساختمان را یک معمار اتریشی به نام جوزف زوکر که در موسسه آقای فرمانفرمائیان مشغول بود، قبل از انقلاب ارائه داد. پس از انقلاب، دفاتر مهندسان مشاور آقای فرمانفرمائیان، به مهندسان و تکنسینهای جوان بازگردانده شد؛ زیرا آقای فرمانفرمائیان و معاونان او در سال ۵۷ از ایران رفته بودند. پس از این اقدام، تصمیم گرفتند اسم آقای فرمانفرمائیان را از موسسه حذف کنند و یک تیم مشاوره به نام طرح و معماری تشکیل شد که من در حال حاضر مدیرعامل آن هستم. در ادامه، فعالیتهای این موسسه و پروژههایی که باقی مانده بودند را به انجام رساندیم و تاکنون فعالیت خود را ادامه دادهایم. در همان راستا در دهه ۶۰ پروژه ساختمان شیشهای عینا براساس نقشهای که موجود بود، به انجام رسید و تغییری در آن ایجاد نشد. تا پیش از انقلاب این پروژه در حد طرح بود و پیاده کردن آن برعهده ما بود.»

او درباره برگزاری مسابقه بینالمللی برای مرمت این بنا گفته است: «اکنون که این ساختمان مورد اصابت موشک قرار گرفته است، باید مرمت آن عینا همانند نسخه اصلی انجام شود؛ زیرا اگر این ساختمان ثبت میراث شود، حق ندارند که تغییری در آن ایجاد کنند. اکنون هم نمیدانم وزیر راه و شهرسازی بر چه اساسی قصد برگزاری مسابقه بینالمللی برای مرمت آن را دارد. تصاویر و نقشه ساختمان شیشهای موجود است و براساس آن میتوان بدون اعمال هیچ تغییری ساختمان را عینا بازسازی کرد. اکنون و در این بازه زمانی برای مرمت ساختمان شیشهای صداوسیما، میتوان با کمک تکنولوژی بهراحتی آن را بازسازی کرد؛ البته منظور من این نیست که ما میخواهیم مسئولیت این کار را برعهده بگیریم ولی در عین حال هم نمیخواهیم این ساختمان را از بین ببرند و یک ساختمان نامتعارف جای آن بسازند.»
ساختمان شیشهای صدا و سیما 26 خرداد 1404 هدف حمله اسرائیل قرار گرفت و در آتش سوخت.