یکشنبه, تیر 15, 1404
فیلم‌نیوز
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
فیلم‌نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار مهم

در گفت‌وگو با مژده لواسانی در برنامه «درجه یک» مطرح شد | امین زندگانی: از رویارویی با نقش «مسلم» می‌ترسیدم ، اما توسل کردم

فیلم نیوز توسط فیلم نیوز
15 تیر 1404
در اخبار مهم, تلویزیون, سینمای ایران
0
امین زندگانی در گفت و گو با مژده لواسانی از بازی در سریال «مختارنامه» و نقش حضرت «مسلم ابن عقیل (ع)» گفت.

طرح از : شبنم رضوانی

امین زندگانی بازیگر نقش حصزت مسلم ابن عقیل در گفت وگویی که به تازگی انجام داده عنوان کرده که قرار بوده در سریال «مختارنامه» نقش یکی از سرداران سپاه مختار را بازی کند اما داودمیرباقری تصمیم می‌گیرد تا نقش حضرت مسلم ابن عقیل را به او بدهد، نقشی که زندگانی ترس آن را داشته که به نحوی که شایسته است نتواند آن را ایفا کند.

 به گزارش فیلم‌نیوز، امین زندگانی که به تازگی بازی او در نقش حضرت مسلم‌ابن عقیل در سریال «مختارنامه» روی آنتن شبکه آی فیلم رفته  با حضور در برنامه «درجه یک» و گفت وگو با مژده لواسانی از چگونگی انتخاب شدنش برای این نقش حرف زد. که گزیده‌ای از صحبت‌های او را در این باره در ادامه می‌خوانید.

شروع کار در «مختارنامه» با یک اتفاق | آغاز بازی من در سریال «مختارنامه» با یک اتفاق همراه بود؛ شبی که در آرانِ بیدگلِ کاشان آماده می‌شدیم تا برای فردا، فیلم‌برداری را شروع کنیم، پدرِ من فوت کردند و متاسفانه این نقش را ندیدند.»

میرباقری نقشم را عوض کرد | برای نقشِ دیگری که یکی از سردارانِ سپاهِ مختارِ ثقفی بود، قرارداد بسته بودم. فیلم‌برداری آن نقش، هجده ماه طول می‌کشید و اگر آن را بازی می‌کردم در تمامِ صحنه‌های نبردِ مختار حضور داشتم، اما مدتی بعدتر از دفتر آقای میرباقری با من تماس گرفتند و وقتی من ایشان را دیدم، گفتند می‌خواهم نقشِ تو را عوض کنم و ما تنها دو ماه با تو کار داریم. توضیحی هم در این خصوص ندادند. من گمان کردم که اتفاقِ بدی افتاده است. از ایشان پرسیدم که آیا چیزی شده است؟‌ گفتند: نه، فقط در این نقشِ جدید هیچ‌کسی جز تو را نمی‌بینم. من هم مُدام اصرار داشتم که حتما اتفاقی افتاده است که به من نمی‌‌گویید و شما این نقشِ جدید را می‌خواهید به‌خاطرِ رودربایستی به من بدهید. سرانجام گفتند که تو را برای نقشِ حضرتِ مسلم‌بن‌عقیل(ع) انتخاب کرده‌ام.»

امین زندگانی در گفت و گو با مژده لواسانی از بازی در سریال «مختارنامه» و نقش حضرت «مسلم ابن عقیل (ع)» گفت.
امین زندگانی در نقش حضرت مسلم ابن عقیل در نمایی از سریال «مختارنامه»

دشوار بودن نقش مسلم | وقتی متوجه شدم که قرار است نقش مسلم را بازی کنم ، جا خوردم، همان لحظه آقای میرباقری پرسیدند که خوشحال نشدی؟ گفتم نه. دلیلش را خواستند و من گفتم که این نقش، بسیار سخت است. ما تعزیه‌ای منتسب به حضرتِ مسلم‌بن عقیل (ع) داریم و مردم قرن‌هاست که از ایشان ذهنیت دارند و تصویرِ ذهنی‌شان حتما کامل‌تر از بازیِ ناقصی است که من می‌خواهم انجام دهم؛ اما آقای میرباقری به این ماجرا اصرار داشتند.

توسل کردم | روزی که می‌خواستم برای اولین بار مقابلِ دوربین بروم، آقای میرباقری از من پرسید که آیا برای نقش فکر کرده‌ای؟ به ایشان گفتم: «اگر بخواهم صادقانه بگویم، نه. نمی‌دانم چه کنم؟ از بازی در این نقش ترسیده‌ام. ایشان به من گفتند که برای کار به خودِ ایشان توسل کن. من اگر جای تو بودم، برای روزِ اول روضه می‌گرفتم. گفتم اتفاقا گرفته‌ام. در همان لحظه به حضرتِ «مسلم» گفتم که آقا، خودتان آبروی خودتان را حفظ کنید، دستِ من کوتاه است و فکر می‌کنم ایشان این دعا را شنیدند و به همین خاطر است که اصرار دارم هر اتفاقی که برای این نقش رخ داده، مرحمتِ خود حضرت و قلمِ زیبا و توانایی‌های آقای میرباقری بوده است.»

امین زندگانی در گفت و گو با مژده لواسانی از بازی در سریال «مختارنامه» و نقش حضرت «مسلم ابن عقیل (ع)» گفت.
امین زندگانی در استودیو برنامه «درجه یک»

نقش مسلم را دوبار بازی کردم | نقش حضرت مسلم ابتدا با لنزِ مشکی بازی کردم  و بعد که راش‌ها آماده شد، به دستورِ کارگردان لنز برداشته شد و من با همان رنگ واقعی چشم‌های خودم که سبر است جاوی دوربین رفتم. در واقع من این نقش را دوبار بازی کردم، یعنی هر بار صحنه را تکرار می‌کردیم و این مسئله به‌اندازه‌ای تکرار شد که آقای میرباقری هر بار می‌گفتند که از «امین» بپرسید که اگر از بازی‌اش راضی است، من دوربین را جمع کنم.

اتفاقات عجیب | پشتِ صحنه، اتفاقاتِ خاصی رخ می‌داد از جمله نجاتِ جانِ کودکی که از دست رفته بود. البته من این موضوع را تا سال‌ها بیان نکردم تا سرانجام توسطِ روابط عمومی سریال گفته شد و من آن را بازگو کردم. بعد از آن نیز تا مدت‌ها، مسئولیتِ زیادی بردوش‌ام احساس می‌کردم، برای مثال یک روز صبحِ زود به بانک رفته بودم، دیدم یک خانمِ محجبه، گوشی تلفن به دست من داد و گفت می‌شود با این تلفن صحبت کنی‌؟ گوشی را گرفتم. یک خانمِ مسن با صدای مهربانی گفت: «به قربانِ آن نقشی بروم که بازی کردی. من پشتِ اتاق عمل هستم و می‌خواهم بروم دیسک‌ام را عمل کنم. اگر تو برای من دعا کنی، حتما سلامتی‌ام را به دست می‌آورم.» باور کنید که تن‌ام از این مسئولیت لرزید و همان‌جا از خداوند استمداد گرفتم.»

 امین زندگانی پیش از بازی در سریال «مختارنامه» در سریال «معصومیت از دست رفته» با داودمیرباقری همکاری کرده بود. او بعد از مختارنامه هم در سریال «شاهگوش» جلوی دوربین این کارگردان رفت.

پست های مشابه :

یک اتفاق عجیب در آستانه ماه محرم | حذف «مختارنامه» از برنامه‌های مناسبتی تلویزیون فریدون شهبازیان خالق آثار ماندگاری در عرصه موسیقی متن فیلم و سریال در سن 82 سالگی درگذشت.مروری بر موسیقی متن هفت فیلم وسریال ماندگار کارنامه فریدون شهبازیان | پرواز خالق نت‌های جادویی برنامه گفت وگو محور «درجه یک» با اجرای مژده لواسانی این روزها مورد توجه قرار گرفته است.آنالیز برنامه گفت و گو محور«درجه یک» با اجرای مژده لواسانی | برنامه سالم ؛ گفت وگوی حرفه‌ای به بهانه بازگشت فریبرز عرب‌نیا نگاهی داریم به هفت نقش ماندگار کارنامه اومروری‌بر هفت نقش ماندگار کارنامه فریبرز عرب‌نیا به بهانه بازگشت به کشور | سلطانی که مختار شد…
برچسب ها: امین زندگانیدرجه یکمختارنامهمژده لواسانیمسلم ابن عقیلمعصومیت از دست رفته
پست قبلی

اطلاع رسانی عجیب معاونت سیما برای تعویق پخش سریال «مهمان‌کشی» | کدام اتفاق قرار است کنداکتور شبکه یک را تغییر دهد؟

پست‌ بعدی

طلسم فیلم سیروس الوند بعد از 7سال شکسته شد | اکران «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی ، از هجدهم تیرماه

پست‌ بعدی
«آنجا همان ساعت» ساخته سیروس الوند بعد از هفت سال روی پرده می‌رود.

طلسم فیلم سیروس الوند بعد از 7سال شکسته شد | اکران «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی ، از هجدهم تیرماه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت

درباره ما

فیلم‌نیوز

«فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است. پوشش لحظه ای اخبار سینمای ایران و جهان، پخش زنده مراسم و جشنواره های سینمایی، گفتگوهای متنوع با هنرمندان و کمپین تبلیغاتی فیلم ها و سریال های مطرح از جمله فعالیت های «فیلم نیوز» طی سال های گذشته بوده است.

دسته بندی

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما

© 2023 فیلم نیوز نویسنده: علیرضا امیرگانی