پنجشنبه, خرداد 22, 1404
فیلم‌نیوز
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
فیلم‌نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار مهم

گزارشی درباره تمام اتفاقتی که برای مجری مغضوب و جنجالی افتاد از توقف «سیم آخر» تا صدور مجوز ساترا برای برنامه جدیدش | رضا رشید‌پور با «ساعت صفر» می‌آید

فیلم نیوز توسط فیلم نیوز
7 اسفند 1402
در اخبار مهم, تلویزیون, نمایش خانگی
0
رضا رشیدپور با هاردتاک‌شو «ساعت صفر» به شبکه خانگی می‌آید.

طرح از : شبنم رضوانی

رضا رشید‌پور از دریافت مجوز از سوی ساترا برای تولید و پخش برنامه جدیدش با عنوان «ساعت صفر» خبر داد که قرار است با حضور چهره‌های بین المللی بر بستر یکی از پلتفرم‌های شبکه خانگی پخش شود.

به گزارش فیلم‌نیوز، رضا رشید‌پور که قرار بود امسال با فصل جدید مسابقه«سیم‌آخر» کار اجرا را در تلویزیون از سر بگیرد، با موانعی در این مسیر مواجه شد و در نهایت این پروژه به سرانجام نرسید تا او مسیرش را به سمت نمایش خانگی کج کند.

رضا رشیدپور با هاردتاک‌شو «ساعت صفر» به شبکه خانگی می‌آید.
یکی از گفت وگوهای جذاب رضا رشید‌پور در برنامه «دید درشب» با حضور سحر قریشی شکل گرفت.

رضا رشید‌پور از پیشگامان تولید برنامه در فضای مجازی است، در اوایل دهه 90 که هنوز خبری از پلتفرم‌ها نبود، او که در آن سال‌ها از تلویزیون کنار گذاشته شده بود تصمیم به تولید هارد تاک شویی به نام «دید در شب» گرفت که آن را از طریق سایت آپارات عرضه کرد.

گفت وگوهای صریح و بی‌پرده رشید‌پور با افرادی چون «امیرحسین مقصود لو» معروف به «تتلو» و همچنین علی کفاشیان، سحر قریشی، حسین پاکدل، شهرام جزایری، سالار عقیلی، الهام چرخنده، جعفر شجونی و… موجب شد تا او بار دیگر در صدر اخبار قرار بگیرد.

بعد از درخشش دوباره رضا رشید‌پور در این برنامه بودکه تلویزیون مجددا از او برای ساخت و اجرای برنامه دعوت کرد. ماحصل این اتفاق ساخت برنامه صبحگاهی «حالا خورشید» بود که توانست در زمان پخش خود جریان ساز شود.

رضا رشیدپور با هاردتاک‌شو «ساعت صفر» به شبکه خانگی می‌آید.
«حالا خورشید» یکی از برنامه‌های موفق صبحگاهی تلویزیون است که پخش آن از اردیبشهت 1395 شروع شد.

در همان ایام اجرای ویژه‌برنامه هفت در ایام جشنواره هم به این مجری محول شد. رشیدپور بعد از آن همچنان و تا پایان سال 1397 با برنامه «حالا خورشید» روی آنتن بود. بعد از آن بنا به صلاحدید مدیران شبکه سه تولید برنامه صبحگاهی به گروه دیگری واگذار شد. رشید‌پور در ادمه برنامه‌های چون «اتفاق»، «نود و نو» (ویژه برنامه تحویل سال 1399) و مسابقه «سیم آخر» را اجرا کرد.

رضا رشید‌پور در سال 1396 ویژه برنامه هفت برای جشنواره سی و ششم را هم اجرا کرد.

قرار بود فصل جدید مسابقه سیم‌آخر با اجرای او برای تابستان امسال آماده شود، اما بروز برخی حواشی از جمله موضع گیری محمدرضا شهبازی مجری برنامه«پاورقی» موجب شد تا عملا تولید این مسابقه منتفی شود.

بعد از این اتفاقات رضا رشید‌پور تصمیم گرفت تا برنامه‌ای گفت وگو محوری را برای شبکه خانگی تولید کند. این برنامه «ساعت صفر» نام دارد. طبق گزارش منتشر شده در خبرگزاری تسنیم او در این برنامه قصد دارد با چهره‌های مطرح بین المللی گفت وگو کند. تعداد زیادی از چهره‌های حاضر در برنامه به‌سبب نزدیکی فرهنگی بین ایران و کشور ترکیه از بین هنرمندان ترک انتخاب شده‌اند. ابراهیم تاتلیسس، الیاس یالچینتاش، عایشه گل جوشکون و ماهسون قرمیزی‌گول از جمله چهره‌هایی هستند که قرار است رشید‌پور با آن‌ها گفت وگو کند.

رضا رشیدپور با هاردتاک‌شو «ساعت صفر» به شبکه خانگی می‌آید.
رضا رشیدپور تابستان سال 1402 قرار بود با اجرای فصل جدید «سیم آخر» به تلویزیون برگردد.

براساس این گزارش «ساعت صفر» چهار استودیو در دبی، استانبول، کیش و تهران دارد. هر چهار استودیو با ابعاد  و مساحتی کمی متغیر، تقریبا دکوری شبیه به هم دارند که قرار است درباره خلیج فارس و موضوعات مختلف در این گفت‌وگوها صحبت شود.

 رشیدپور هارد تاک شو «ساعت صفر» را با دریافت مجوز از ساترا تولید می‌کند. او با انتشار پستی درباره روند اخذ مجوز از ساترا نوشته است : «ابتدا که وارد جلسه شدم فکر می‌کنم با حدود 12 نفر از مدیران فرهنگی سرشناس کشور مواجه شدم؛ با بسیاری از آنها در شبکه‌های تلویزیون سابقه همکاری داشتم. در تلویزیون نهایتاً ما با یک مدیر گروه طرف بودیم اما اینجا برایم فضای جالبی بود؛ وزنه و پتانسیل مدیریتی خیلی سنگین دور میز بودند و من هم تلاش کردم در حد سوادم به سوالاتی که می‌پرسند، جواب دهم.»

طبق پیگیری‌های خبرنگار تسنیم رضا رشید‌پور قصد دارد «ساعت صفر» را پیش از نوروز منتشر کند و اگر شرایط مهیا نشود در تعطیلات نوروز این اتفاق می‌افتد.

هنوز پلتفرم پخش کننده برنامه «ساعت صفر» مشخص نشده و رشید‌پور در حال نهایی کردن مذاکراتش است. فصل اول این برنامه قرار است در 26 قسمت 60 دقیقه‌ای منتشر شود.

پست های مشابه :

نگاهی به جهانِ آهنگ‌سازی «احمد پژمان» به بهانه‌ی ساخت موسیقی سریالِ سرزمین مادری | حماسه نت‌ها واقعیت تلخ و تکان‌دهنده‌ای که علی شادمان از حضورش در سریال کمال تبریزی عیان کرد | شادمان : در«سرزمین مادری» آمپول هورمونی می‌زدم که رشد نکنم حواشی «سرزمین مادری» کماکان ادامه دارد و عملکرد اشتباه تلویزیون باز هم به این اثر آسیب رسانده است | بی‌مهری‌ها ادامه دارد، تلویزیون قدر برگ برنده‌اش را نمی‌داند یورش رسانه‌ها به بهروز افخمی به بهانه عملکرد ضعیفش در سری جدید برنامه «هفت» | این «هفت» فقط هزینه سازست و دردی از سینما دوا نمی‌کند
برچسب ها: حالا خورشیددید در شبرضا رشید‌پورساعت صفرسیم آخرهفت
پست قبلی

حذف بهرام افشاری بعد از موفقیت تجاری «سگ بند» و «فسیل» در دو اکران نوروزی پیایی | ندیدن دوباره «هفتادسی» اینبار در اکران

پست‌ بعدی

در قالب یک پروژه بین المللی آماده نمایش شد | مصطفی زمانی در نقش یک مبارز عراقی در سریال «آمرلی»

پست‌ بعدی
سریال «آمرلی» یک پروژه بین المللی است که مصطفی زمانی در آن به زبان عربی به ایفای نقش پرداخته است.

در قالب یک پروژه بین المللی آماده نمایش شد | مصطفی زمانی در نقش یک مبارز عراقی در سریال «آمرلی»

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت

درباره ما

فیلم‌نیوز

«فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است. پوشش لحظه ای اخبار سینمای ایران و جهان، پخش زنده مراسم و جشنواره های سینمایی، گفتگوهای متنوع با هنرمندان و کمپین تبلیغاتی فیلم ها و سریال های مطرح از جمله فعالیت های «فیلم نیوز» طی سال های گذشته بوده است.

دسته بندی

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما

© 2023 فیلم نیوز نویسنده: علیرضا امیرگانی