پنجشنبه, خرداد 22, 1404
فیلم‌نیوز
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
فیلم‌نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی سینمای ایران

نرگس و بنشی‌ها را ببینید

فیلم نیوز توسط فیلم نیوز
1 فروردین 1402
در سینمای ایران, سینمای جهان
0
نرگس و بنشی‌ها را ببینید

پیشنهادهای روزانه فیلم‌نیوز برای تعطیلات نوروز را پیگیر باشید ، هر روز یک فیلم ایرانی در کنار یک فیلم یا سریال خارجی برای تماشا پیشنهاد می‌دهیم ، روز اول فروردین را به ساخته‌ای از رخشان بنی اعتماد و فیلم مارتین مک‌دونا اختصاص دارد.

به گزارش فیلم نیوز در روز اول فروردین فیلم نرگس ساخته تحسین شده رخشان بنی اعتماد را در کنار فیلم «بنشی‌های اینیشرین» به کارگردانی مارتین مک‌دونا اختصاص داده ایم که در ادامه می‌خوانید.

 فیلم ایرانی | نرگس

کارگردان : رخشان بنی اعتماد

محصول : 1370

بازیگران : فریماه فرجامی، ابو الفضل پور عرب، عطفه رضوی و رضا کرم رضایی

افتخارات :کاندیدای 11 جایزه و برنده دو سیمرغ و یک دیپلم افتخار از دهمین جشنواره فیلم فجر

خلاصه داستان : آفاق که زنی میانسال با گذشته‌ای تباه و تاریک است، با مرد جوانی به نام عادل که به‌ناچار او را به عقد خود درآورده، از طریق دزدی امرار معاش می‌کنند. عادل با دختری فقیر به نام نرگس آشنا می‌شود و آفاق با عادل توافق می‌کند که خود را مادر او معرفی کند و به خواستگاری نرگس برود. آن دو ازدواج می‌کنند و عادل در حین یک دزدی دستگیر می‌شود و….

درباره فیلم : رخشان بنی اعتماد از نیمه دوم دهه شصت با ساخت فیلم کمدی – اجتماعی «خارج از محدوده» به شکل رسمی وارد دنیای فیلمسازی حرفه‌ای شد و در همین مسیر فیلم‌های «زرد قناری» و « پول خارجی» را هم جلوی دوربین برد. اما او در سال 1370 با ساخت «نرگس» مسیر فیلمسازی‌اش را تغییر داد. از همین جا بود که نظرها به بنی‌اعتماد بیش از پیش جلب شد ، کارگردانی که تا قبل از نرگس نشان داده بود که استعداد شگرفی در بیان معضلات اجتماعی دارد و حالا می‌خواهد بعد از انجام آزمون و خطاهایش به این نگاه رنگ و جلای دیگری ببخشد و آن را در مسیر تازه‌ای هدایت کند. «نرگس» ماحصل همین تغییر نگرش است. بنی اعتماد برای شروع این مسیر تازه به یک فیلمنامه کاملا مهندسی شده به لحاظ طراحی و روایت داستان نیاز داشت، از همین رو سراغ فریدون جیرانی می‌رود و سناریو فیلم چهارمش را همراه با او به سرانجام می‌رساند. «نرگس» علاوه بر درخشش در دهمین دوره جشنواره فیلم فجر مورد نظر منتقدان نیز قرار می‌گیرد و به یکی از فیلم‌های محبوب نویسندگان ماهنامه«فیلم» تبدیل می‌شود. این فیلم در نهایت هشتم مهرماه 1371 روی پرده سینماها می‌رود و در طول اکران خود موفق به جذب ۹۶۰ هزار و ۵۱۷ مخاطب می‌شود.

فیلم خارجی | بنشی‌های اینیشرین

کارگردان : مارتین مک‌دونا

محصول : 2022

بازیگران : کالین فارل ، برندن گلیسون، کری کندن و بری کیوگن

افتخارات :برنده سه جایزه از مراسم گلدن گلوب و نامزد دریافت نه جایزه اسکار

خلاصه داستان: داستان ۲ دوست قدیمی،  به نام‌های «کولم» و «پادریک» ، که دوستی آن‌ها به دلایلی نامشخص از سمت پادریک به طور ناگهانی  پایان می‌یابد. این تغییر اساسی در رابطه آن ۲، عواقب ناگواری برای آن‌ها و همچنین اطرافیانشان به همراه دارد.

درباره فیلم : مارتین مک دونا در پنجمین تجربه کارگردانی خود مخاطب را درگیر یک فضای عجیب و جذاب می‌کند. قصه او در روستایی آرام در دل یک جزیره زیبا اتفاق می‌افتد. روستایی که صدای توپ و ترقه جنگ از دور دست‌ها به گوش اهالی‌اش می‌رسد، اما با اینحال آنجا همچنان ساکت و آرام است. سکوت و آرامشی که اگرچه جنگ نتوانسته خلل چندانی در آن ایجاد کند، اما پایان یافتن یک رابطه دوستانه غوغایی در آن ایجاد می‌کند. «پادریک» به یکباره تصمیم می‌گیرد به دوستی‌اش با«کولم» پایان بدهد به قول « تومریس لافلی» منتقد سینما دوستی آن‌ها «به انقضای غیرقابل توضیح خود می‌رسد» و این یعنی شروع یک تراژدی. «شرلی لی» نویسنده مجله «آتلانتیک» در توصیف این تراژدی می‌نویسد :« فیلم بنشی ‌های اینیشرین یک فیلم دلگیر، بی‌رحمانه و عمیقا تاثیرگذار است.»این ساخته  مک دونا علاوه بر جلب نظر منتقدها توانست در فصل جوایز هم موفق عمل کند. هرچند درخشش در مراسم گلدن گلوب و کسب سه جایزه در رشته‌های بهترین فیلم، فیلمنامه و بازیگر مکمل مرد این امیدواری را ایجاد کرده بود که «بنشی‌ها» در اسکار هم جوایز را درو کنند، اما این ساخته مک دونا با وجود نامزدی در 9 رشته به ناکام بزرگ این مراسم تبدیل شد.

پست های مشابه :

بسته پیشنهادی «فیلم نیوز» برای تعطیلات آخر هفته فریماه فرجامی نوری بیگله جیلان رقیب اصغر فرهادی دورخیز «برادران لیلا» برای تصاحب نخل طلا
برچسب ها: بنشی‌های اینیشریننرگس
پست قبلی

شروعی جذاب برای یک مهمونی خاص

پست‌ بعدی

باید گیشه‌ها را تسخیر کنیم

پست‌ بعدی
باید گیشه‌ها را تسخیر کنیم

باید گیشه‌ها را تسخیر کنیم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت

درباره ما

فیلم‌نیوز

«فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است. پوشش لحظه ای اخبار سینمای ایران و جهان، پخش زنده مراسم و جشنواره های سینمایی، گفتگوهای متنوع با هنرمندان و کمپین تبلیغاتی فیلم ها و سریال های مطرح از جمله فعالیت های «فیلم نیوز» طی سال های گذشته بوده است.

دسته بندی

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما

© 2023 فیلم نیوز نویسنده: علیرضا امیرگانی