دوشنبه, تیر 9, 1404
فیلم‌نیوز
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
فیلم‌نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اخبار مهم

نگاهی به ابعاد مختلف رئالیتی‌شو «جوکر» که به پایان راه خود رسید | احسان موفق در آزمون خنداندن

فیلم نیوز توسط فیلم نیوز
9 تیر 1404
در اخبار مهم, نمایش خانگی
0
پرونده رئالیتی‌شو «جوکر» با انتشار فصل خانوادگی بسته شد.

طرح از :شبنم رضوانی

رئالیتی‌شو «جوکر» بعد از دو فصل با انتشار قسمت پایانی جوکر خانوادگی برای همیشه به پایان رسید. رئالیتی‌شویی که شاید در طول مسیر، چند باری افت پیدا کرد و با نقدهایی هم روبه‌رو بود اما به جرئت می‌توان آن را یکی از رئالیتی‌های موفق چند وقت اخیر شبکه نمایش خانگی دانست. در «جوکر» این امکان فراهم شد که خانم‌ها و آقایان کنار هم در محیطی خانوادگی و شاد مسابقه دهند. اتفاق نادری که نمی‌توان از آن به راحتی گذشت.

 به گزارش فیلم‌نیوز، «جوکر» سال 1400 با پایان فعالیت احسان علیخانی در تلویزیون تولید شد و از این جهت که محور آن روی خنده بنا شده بود، اهمیت زیادی پیدا کرد. در طول این سه سال، بازیگران زیادی در رقابت برای خنداندن و در عوض نخندیدن به میدان آمدند و موقعیت‌های جالب زیادی در آن رقم خورد. بعضی از بازیگران مطرح سینما قدم به این مسابقه گذاشتند و بسیاری از چهره‌های خلاق و باتجربه مجال پیدا کردند قابلیت‌های خودشان را بیش از پیش آشکار کنند و به چهره‌های محبوبی تبدیل شوند. یکی از نکات مهم «جوکر» این بود که کمدین‌های خانم هم توانستند وارد رقابت شوند و بدون محدودیت، برای خنداندن هم تلاش کنند.احسان علیخانی که سالیان سال به خاطر به گریه انداختن مخاطبان در برنامه «ماه عسل» به شهرت رسیده بود، بعد از اجرای برنامه موفق «عصرجدید» با تلویزیون قطع همکاری کرد و با مسابقه «جوکر» را برای فیلیمو ساخت. علیخانی با این مسابقه امضای جدیدی برای خود به ثبت رساند. به بهانه پایان «جوکر» مروری داریم بر ابعاد مختلف آن.

پرونده رئالیتی‌شو «جوکر» با انتشار فصل خانوادگی بسته شد.
جوکر خانوادگی یکی از اتفاق‌های مهم فصل جدید این رئالیتی‌شو بود.

جذابیت و تابوشکنی | «جوکر» مثل خیلی از مسابقه‌های دیگر، اثری اقتباسی است. از همان قسمت ابتدایی اعلام شد که با الگوبرداری از مسابقه‌ای ژاپنی تولید شده و جای هیچ شک و شبهه‌ای باقی نگذاشت. با این‌حال به مرور زمان کاملا مشخص شد که صرفا ایده اولیه از آن مسابقه آمده است و سایر عوامل جذابیت «جوکر» به خاطر حضور شخصیت‌های بامزه آن است. سری اول با اجرای سیامک انصاری به اتفاق بسیار مهمی در فضای پلتفرم‌ها تبدیل شد. تا جایی که همه از موفقیت آن صحبت به میان می‌آوردند. در سری دوم بار دیگر این جذابیت تکرار شد و «جوکر» توانست موفقیتش را تثبیت کند. این مسابقه بعد از پنج سری که شاید بعضی‌هایشان هم موفقیت زیادی نداشتند به فصل دوم رسید. اینبار احسان علیخانی خودش شخصا در جایگاه میزبان نشست و پای کمدین‌های خانم را هم به این مسابقه باز کرد. با اینکه انتظار می‌رفت، به خاطر وجود برخی محدودیت‌ها، جوکر خانم‌ها بامزه از آب درنیاید اما با انتشار سری اول، اتفاق بسیار مهمی رقم خورد. تا جایی که استقبال از جوکر خانم‌ها در مقایسه با آقایان بالاتر رفت. علیخانی بعد از دو برگزاری دو سری جوکر خانم‌ها و سنجش نظرات مخاطبان، ریسک دیگری کرد و سری پایانی، خانم‌ها و آقایان را کنار هم قرار داد. بالاخره بعد از مدت‌ها بعضی تابوها در این مسابقه شکسته شد و مسیر برای ساخت مسابقه‌هایی اینچنینی هموارتر شد.

پرونده رئالیتی‌شو «جوکر» با انتشار فصل خانوادگی بسته شد.
نعیمه نظام دوست با حضور در رئالیتی‌شو «جوکر» محبوبیت بیشتری نزد مخاطبان پیدا کرد.

کشف ستاره‌ها | علیخانی در «جوکر» موقعیتی ایجاد کرد تا برخی بازیگران کمدی، مجالی برای بروی خلاقیت‌هایشان پیدا کنند. بازیگرانی مثل غلامرضا نیکخواه، عباس جمشیدی‌فر، سیروس میمنت، ناهید مسلمی، سوسن پرور، نعیمه نظام‌دوست و … سالیان سال در فیلم‌ها و سریال‌های مختلف حضور داشتند اما در «جوکر» توانستند به عنوان یک کمدین واقعی به میدان بیایند و با حرکات خلاقانه توانایی‌شان را بیشتر از قبل بروز دهند. آنها بعد از «جوکر» محبوبیت زیادی به دست آوردند و حضورشان در عرصه‌های مختلف پررنگتر شد. بعضی از آنها حضورشان را در فصل‌های بعدی جوکر هم حفظ کردند و این محبوبیت کماکان ادامه پیدا کرد.

پرونده رئالیتی‌شو «جوکر» با انتشار فصل خانوادگی بسته شد.
علبخانی با تولید جوکر خانم‌ها توانست برخی خطوط قرمز را جا به جا کند.

ایجاد موقعیت‌های جذاب | درست است که حضور بازیگران و چهره‌های جذاب کمدی، عامل اصلی جذابیت «جوکر» بود اما بخش مهمی از موفقیت آن به طراحی و نگارش موقعیت‌های مختلف برمی‌گشت. هریک از بازی‌ها و خلاقیت‌هایی که در بخش‌های جوکرتایم شاهد آن بودیم، پیش‌تر طراحی شده بود و از این جهت با برنامه‌ریزی کامل پیش می‌رفت. اینطور نبود که بازیگران بدون تمرین به میدان بیایند و همه‌چیز بداهه پیش رود. نظم و هماهنگی در اجرای موقعیت‌ها بالا بود و این به قدرت کارگردانی برمی‌گشت.

پرونده رئالیتی‌شو «جوکر» با انتشار فصل خانوادگی بسته شد.
احسان علیخانی در تجربه‌ای تازه تلاش داشت در جوکر اجرای متفاوت و راحتی داشته باشد.

مورد ویژه احسان علیخانی | پیش‌تر هم نوشته‌ایم که احسان علیخانی برنامه‌ساز کاربلدی است. خیلی خوب مدیریت می‌کند و توانایی‌اش در ساخت برنامه‌ای در حد و اندازه «عصرجدید» و «جوکر» بالاست. او در شرایط سخت و پیچیده، «جوکر» را ساخت و ناگفته پیداست برای نوآوری‌های مختلف، با مشکلات زیادی هم روبه‌رو بود. علیخانی در ابتدای فصل اول «جوکر»، اجرا را به سیامک انصاری سپرد و نامی از خودش به میان نیاورد. بعد از اینکه از موقعیت برنامه مطمئن شد، از خودش رونمایی کرد و در فصل دوم، اجرای برنامه را تمام و کمال به عهده گرفت. اجرای علیخانی نقص‌هایی داشت و شیوه مواجهه‌اش با مهمان‌ها با نقدهایی روبه‌روبود. درواقع می‌توان گفت علیخانی بعد از «ماه‌عسل» و «عصرجدید» بار دیگر ثابت کرد به عنوان یک برنامه‌ساز، قدرت عمل فراوانی دارد و می‌توان به ماحصل فعالیتش مطمئن بود. با این حال کماکان در جایگاه مجری، با نقدهایی روبه‌رست. در هر صورت «جوکر» را می‌توان پدیده قابل‌توجهی در کارنامه او تلقی کرد.

بعد از جوکر | احسان علیخانی رسما پایان «جوکر» را اعلام کرد و حالا تصمیم دارد مسابقه جدیدی به نام «شفرونی» را تولید کند. مسابقه‌ای که نامش از ترکیب دو کلمه «شف» و «پپرونی» گرفته شده و هدفش تمرکز روی طبخ غذاهای مناطق مختلف است. از آنجایی که بارها و بارها با مسابقه‌هایی در حوزه غذا روبه‌رو بوده‌ایم طبیعتا اینبار کار سخت‌تری دارد. باید دید می‌تواند موفقیت جوکر را در «شفرونی» هم ادامه دهد.

پست های مشابه :

احسان علیخانی در فصل دوم جوکر علاوه برکارگردانی ، گرداننده این رئالیتی‌شو هم هست.احسان علیخانی و چالش جدی پیش روی او برای اجرای «جوکر2، طبقه بیست ویک» | چالش خنده برای سلطان گریه فینال جوکر بانوان نوروز 1404 از فیلیمو پخش می‌شود.انتشار فصل فینال جوکر خانم‌ها از 6 فروردین | فینال نوروزی زنان جوکر انتشار فینال جوکر بانوان قبل از نوروز آغاز می‌شود.انتشار فصل دوم فینال «جوکر2»  با حضور خانم‌ها از 22 اسفند | جوکر تا پایان نوروز بی‌وقفه منتشر می‌شود فصل دوم رئالیتی‌شو «جوکر 2» با باحضور کمدین‌های زن به پایان رسید و در نهایت ناهید مسلمی برنده این رقابت شد.نگاهی اجمالی به عملکرد کمدین‌های زن حاضر در فصل دوم «جوکر2: طبقه 21» | تو بخندی همه چی خوبه؛ بخند
برچسب ها: احسان علیخانیجوکرعصرجدیدماه عسلنعیمه نظام دوست
پست قبلی

غیبت سوال‌برانگیز آقای گزارشگر در جریان پخش مستقیم جام جهانی باشگاه‌ها | محمدرضا احمدی غایب بزرگ جام جهانی ،او کجاست؟

پست‌ بعدی

سومین سریال خانگی برزو نیک‌نژاد با نام «از یاد رفته» آماده انتشار شد | رونمایی از سریال جدید با یک نام تکراری

پست‌ بعدی
سریال جدید فیلمنت با نام تکراری از یاد رفته آماده انتشار شد.

سومین سریال خانگی برزو نیک‌نژاد با نام «از یاد رفته» آماده انتشار شد | رونمایی از سریال جدید با یک نام تکراری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت

درباره ما

فیلم‌نیوز

«فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است. پوشش لحظه ای اخبار سینمای ایران و جهان، پخش زنده مراسم و جشنواره های سینمایی، گفتگوهای متنوع با هنرمندان و کمپین تبلیغاتی فیلم ها و سریال های مطرح از جمله فعالیت های «فیلم نیوز» طی سال های گذشته بوده است.

دسته بندی

  • اخبار مهم
  • پیشنهاد
  • تئاتر
  • تلویزیون
  • تیزر
  • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
  • جشنواره چهل و یکم
  • جشنواره سی و هفتم
  • چهلمین جشنواره فیلم فجر
  • دسته‌بندی نشده
  • رادیو
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • فضای مجازی
  • گالری
  • مستند
  • نمایش خانگی
  • ویدیو
  • یادداشت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • تئاتر
  • گالری
  • نظرسنجی
  • درباره ما

© 2023 فیلم نیوز نویسنده: علیرضا امیرگانی