|
Cinetmag.com - Advertise
|
|
/
گزارش /
در پي نامه سرگشاده حبيبالله كاسهساز در پاسخ به اظهارات سخنگوي كانون كارگردانان
پاسخ روابط عمومي خانهسينما به نامه حبيبالله كاسهساز |
شماره خبر:
3527
تاریخ
خبر:
16 تير 1389
منبع:
فارس
|
خبرگزاري فيلم نيوز:
روابط عمومي خانه سينما در پي نامه سرگشاده حبيبالله كاسهساز تهيهكننده سينما در پاسخ به اظهارات سخنگوي كانون كاركردانان توضيحاتي ارائه كرد.
به گزارش روابط عمومي خانه سينما، در پي نامه سرگشاده حبيبالله كاسهساز تهيه كننده محترم سينما در پاسخ به اظهارات سخنگوي كانون كاركردانان از آنجايي كه در بخشي از متن نامه ايشان قضاوت ناصوابي صورت گرفته «پس از اين اختلافات اين خانه سينما بود كه طي نامهاي نماينده خود را فراخواند» كه ناشي از نبود آگاهي به تقدم و تاخر زماني كنشها و واكنشهاي خانه سينما بوده است براي روشنگري ايشان و نيز افكار همكاران سينمايي به مجددا به آگاهي ميرساند: خانه سينما پس از آني كه مشاهده كرد نماينده معرفي شده خانه سينما توسط مديركل نظارت و ارزشيابي طي دو جلسه تشكيل شده شوراي پروانه فيلمسازي براي شركت در جلسه دعوت نشده است از نماينده ديگر خود خواست كه تا زمان پذيرش هر دو نماينده جامعه اصناف سينمايي توسط اداره كل نظارت و ارزشيابي از حضور در جلسات شوراي پروانه فيلمسازي خودداري كند؛ بر اين اساس آن كه اراده حذف نمايندگان اصناف را در مجامع سينمايي برعهده داشته خود مسئوليت قانوني خويش را در عمل به آييننامه مصوب هيئت وزيران فروگذارده است.
هيئت مديره خانه سينما از آن تاريخ (آبانماه سال گذشته) چه در ديدار خود با معاونت سينمايي (آذرماه) و چه در بازديد ايشان (خردادماه سال جاري) بر اين نكته (حضور نمايندگان اصناف در مجامع تصميمگيري مصرح در مقررات) تأكيد كرده و معاون محترم سينمايي نيز قول مساعدت دادند كه سوگمندانه تا اين زمان اعلام و اعلاني مبني بر پذيرش هر دو نماينده خانه سينما توسط اداره كل نظارت و ارزشيابي به خانه سينما واصل نشده است. بديهي است همانطور كه پيشتر هم اعلام شده، با قبول نمايندگان خانه سينما از سوي اداره كل نظارت و ارزشيابي، جامعه اصناف سينمايي ظرف 72 ساعت كاري نمايندگان خود را براي شركت در شوراي پروانه فيلمسازي معرفي خواهد كرد. در پايان از جناب كاسهساز تهيهكننده محترم سينما دعوت ميشود تا توضيح اين روابط عمومي را كه در مورخ 25 فروردين ماه 1389 منتشر شده است را مطالعه كنند.
175
|
شما هم برای این خبر
یادداشت بنویسید: |
|
یادداشت شما
پس از تایید، ظرف 12 ساعت آینده در این قسمت به نمایش در
می آید.
|
|
|
|
بیست خبر
آخر |
|
.......................................
>>
همه خبرها
|
|