|
خانه سینما اعلام کرد
پيكر خسرو شكيبايي يكشنبه 30 تیر از مقابل تالار وحدت تشييع ميشود
پيكر خسرو شكيبايي بازيگر سينما و تئاتر ايران روز يكشنبه 30 تيرماه به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) بدرقه خواهد شد.
طبق اعلام خانهي سينما اين مراسم راس ساعت 9 صبح از مقابل تالار وحدت برگزار ميشود.
خسرو شكيبايي پس از سالها نقشآفريني در سينماي ايران، امروز جمعه، 28 تير، در سن 64سالگي بر اثر سكتهي قلبي در بيمارستان پارسيان از دنيا رفت.
اين بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون ايران كه سالها با حميد هامون در فيلم «هامون» داريوش مهرجويي باورش كرديم و به خاطر اين فيلم، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر مرد را در هشتمين دورهي جشنواره فجر گرفت، سالها بعد به خاطره فيلم
«كيميا»ي احمدرضا درويش، دوباره اين سيمرغ را به خانه برد. او سومين سيمرغ خود را هم را براي بازي در نقش عادل مشرقي فيلم «سالاد فصل» فريدون جيراني گرفت. از آخرين افتخارات شكيبايي هم ديپلم افتخار براي فيلم «اتوبوس شب» كيومرث پوراحمد بود.
.......................................................................
منبع:
ایسنا
سایت های ما:
www.cinetmag.com
-
www.filmnews.ir
|